Foto:

IVN: Opknapbeurt Park Stakenkamp

Oldenzaal/Losser - Op initiatief van Kansrijk Berghuizen gaat IVN Oldenzaal-Losser op zaterdag 16 maart Park Stakenkamp in Oldenzaal een opknapbeurt geven. Deze actie vindt plaats in het kader van NL-doet.

IVN Oldenzaal-Losser heeft onderdak in boerderij de Stakenboer en zet zich in voor Park Stakenkamp, waar onder meer een vlindertuin is aangelegd.
''Doe ook mee. We gaan er weer een gezellige en nuttige ochtend van maken. Er is voor iedereen iets te doen'', zo laat het IVN weten. ''We starten zaterdag 16 maart om 9.00 uur in de Stakenboer met koffie en thee. Een goed begin dus. Vervolgens is er uitleg van de werkzaamheden en verdelen we de taken. Rond 10.45 ur pauzeren we met koffie, thee en krentenwegge. Dan steken we de handen weer uit de mouwen. Ongetwijfeld voldaan na gedane arbeid sluiten we rond 12.30 uur af met soep en een consumptie, wederom in de Stakenboer. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen.'' Meedoen? Graag aanmelden via www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo

Meer berichten