Foto:

EHBO Denekamp oefent op locatie

Denekamp - Ook dit jaar vindt er door de EHBO vereniging Denekamp een oefening op locatie plaats. Dit jaar is het de vereniging gelukt om de oefening in samenwerking met de brandweer Denekamp te gaan houden bij BT metaal op industrieterrein Sombeek in Denekamp en wel op maandag 11 maart vanaf 19.30 uur.

''BT metaal is een bedrijf waar men van trappen tot balkonhekken tot constructies voor de bouw maakt. Kortom, een bedrijf waarin vele ongelukken op de loer liggen'', aldus de EHBO. ''De brandweer zal er deze avond een brandoefening houden, waarbij diverse slachtoffers zijn. In samenwerking met de brandweer zal men deze slachtoffers opvangen en behandelen. Uiteraard zal alles uitgebreid worden besproken.
Het vergt veel tijd van de organisatie om deze oefening te kunnen organiseren. Ook de brandweer houdt er in hun oefening rekening mee dat er meer en andere mensen meewerken dan alleen hun eigen brandweerlieden.

''We hopen dan ook op een enorme opkomst van onze leden zodat de organisatie en brandweer met veel plezier terug denken aan deze samenwerking'', aldus de EHBO.

Meer berichten