Het Oldenzaalse zangkwartet Voices in Four geeft een koffieconcert in Huize Keizer in Denekamp.
Het Oldenzaalse zangkwartet Voices in Four geeft een koffieconcert in Huize Keizer in Denekamp. (Foto: )

Voices in Four naar Koetshuis van Huize Keizer

Denekamp - De werkgroep muziek van de Culturele Raad Denekamp houdt op zondag 17 maart om 11.30 uur een koffieconcert met het Oldenzaalse zangkwartet Voices in Four. Plaats van handeling is het Koetshuis van Huize Keizer in Denekamp.

Voices in Four bestaat uit de vier Oldenzaalse vrienden Ramon Gerfen (lead, tenor), Raoul Severin (counter tenor, bariton), Jan van Zutphen (bariton) en Erwin Bredschneijder (bas). Zij leerden elkaar bijna veertig jaar geleden op jonge leeftijd kennen bij het Stadsjongenskoor in Oldenzaal. Sindsdien zingen zij samen. Met het Stadsjongenskoor, het Twents Kamerkoor Pur Sang en als zangkwartet Voices in Four traden zij veel op in binnen- en buitenland. Voices in Four zingt meestal vierstemming a capella. Een enkele keer begeleidt het viertal zichzelf op gitaar, piano of een ander, soms verrassend, instrument. Het repertoire is zeer divers: van populaire acts als The Beach Boys, Billy Joel en Simon en Garfunkel tot barbershops en een vleugje jazz. Daarnaast wordt de klassieke achtergrond van de leden niet verloochend.
''Optredens van Voices in Four kenmerken zich dan ook altijd door een afwisselend programma. Naast alle muzikale ingrediënten staat het kwartet garant voor een hoop plezier in een ongedwongen sfeer'', aldus de Culturele Raad.

Toegang tot het concert is gratis.

Meer berichten