Foto:

Filmhuis Oldenzaal draait de komende tijd drie keer door

Oldenzaal - Het Filmhuis Oldenzaal presenteert de komende tijd drie films. De vertoningen vinden plaats in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

Beautiful Boy
Op dinsdag 12 maart vertoont het Filmhuis Oldenzaal om 19.30 uur de boekverfilming Beautiful Boy. Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? De inleiding wordt verzorgd door Rosan Bouwhuis. Ze is preventiemedewerker bij het Jeugd- en Jongvolwassenenteam van Tactus verslavingszorg.

Stan & Ollie
Op woensdagmiddag 13 maart vertoont het Filmhuis Oldenzaal om 15.00 uur het hartverwarmende beeldverslag Stan & Ollie. Stan & Ollie vertelt het verhaal van de laatste theatertournee van 's werelds en Hollywoods bekendste slapstickduo: Stan Laurel en Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille en Ida herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts.

Becoming Astrid
Op woensdag 13 maart vertoont het Filmhuis Oldenzaal om 20.00 uur het fraaie biografische drama Becoming Astrid.

De vrouw die de stoere heldin Pippi Langkous verzon, was zelf ook geen watje, zo bewijst dit fraaie biografische drama over Astrid Lindgrens jonge jaren. Als vrijpostige tiener op het Zweedse platteland krijgt ze een baantje bij de lokale krant. Wanneer ze zwanger raakt van de getrouwde hoofdredacteur leidt dat uiteraard tot problemen.

Zie www.filmhuisoldenzaal.nl

Meer berichten