Foto:

Succesvolle toppers OT&L

Oldenzaal - OT&L Oldenzaal, dé regionale opleiding in Transport & Logistiek, heeft de eerste diploma's uitgereikt aan studenten die de opleiding voor Logistiek Medewerker, niveau 2 met succes hebben afgerond. Deze uitreiking vond plaats aan de Enschedestraat 6 in Oldenzaal bij OT&L waar de theorie- en praktijklessen worden gegeven.


Vier van de zeven studenten gaan verder met de opleiding op niveau 3. De overige drie studenten hebben inmiddels een baan gevonden in de logistiek en zijn ook al aan de slag gegaan. De studenten van het eerste uur zijn in augustus 2017 van start gegaan met deze opleiding. OT&L is een coöperatief opleidingscentrum dat geïnitieerd is door regionale bedrijven.
Inmiddels heeft OT&L al een flinke lijst van bedrijven die de student een gegarandeerde werkplek aanbieden tijdens de opleiding voor zowel chauffeur wegvervoer als logistiek medewerker.

Ook een opleiding volgen bij OT&L Oldenzaal, dat is natuurlijk mogelijk. Aanmelden kan vóór 1 april via de website www.otl-oldenzaal.nl.

De bedrijven die nu lid zijn, zijn Beijer Transport & Logistics, Cycling Sports Group (Cannondale), Heisterkamp Dranken, Home NRG, HST, Huuskes, Kamphuis B.V. (Inter)Nationaal Transport, Koerierscentrum Denekamp (KCD), Kuipers Logistics, De Monnik Dranken, Rhenus Logistics; Schopman; Shelter Storage, SKO, Steghuis Transport Twente (STT), Systematic Logistics International (SLI) B.V. en TR Fastenings.

Meer berichten