Dit is Gavin James. Hij is als topact toegevoegd aan Fields of Joy editie 2019.
Dit is Gavin James. Hij is als topact toegevoegd aan Fields of Joy editie 2019. (Foto: )

Nieuw: Gavin James topact op Fields of Joy editie 2019

Oldenzaal - De Ierse singer-songwriter Gavin James en Nederlands zangduo Suzan en Freek staan op 6 juli op het podium van de vijfde jubileumeditie van het Fields of Joy festival in Oldenzaal.

Na jarenlang in de kroegen van Dublin te hebben gespeeld brak Gavin James in 2015 echt door met zijn balad 'The book of love'. Sindsdien is de carrière van James razendsnel gegaan. Naast megahits als 'Nervous' en 'Glow' en zijn platina verkopende album 'Bitter Pill' tikt James inmiddels meer dan tweehonderd miljoen streams aan op Spotify.
Suzan en Freek ontmoetten elkaar op de middelbare school, waar hun liefde voor muziek uiteindelijk uitmondde in liefde voor elkaar. Ze werden razend bekend in Nederland met hun covers en brachten in 2018 hun eerste eigen single 'Als het avond is' uit. Deze single staat op dit moment hoog in de Top 40. Naast de genoemde artiesten staan ook Golden Earring, De Jeugd van Tegenwoordig en Lil' Kleine op het podium. Ook zijn er een wine gin-tonic bar, diverse foodtrucks, pop-uprestaurants en een speelhoek voor de allerkleinsten op het terrein.

Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan tienduizend mensen bezocht op Het Hulsbeek.

Tickets zijn op dit moment beschikbaar en te koop via de website fieldsofjoyfestival.com

Meer berichten