Ook De Höfte doet op vrijdag 15 maart mee met de landelijke actie NL Doet.
Ook De Höfte doet op vrijdag 15 maart mee met de landelijke actie NL Doet. (Foto: )

Wie helpt een dagje mee op De Höfte?

Oldenzaal - NME De Höfte doet op vrijdag 15 maart mee met de landelijke actie NL Doet.

Op deze dag wordt onder meer de Heemtuin lenteklaar gemaakt. Dat wil zeggen: de Heemtuin opruimen, snoeien, onkruid verwijderen en daar waar nodig voorzien van nieuwe bomen en struiken.
Ze starten 's morgens om 9.00 uur met een korte uitleg. Hierna gaan ze aan het werk in de tuin en om 12.30 uur wordt er gezorgd voor een lunch. Ze sluiten de dag af rond 14.30 uur.

De Höfte is op zoek naar een enthousiaste mensen die op 15 maart willen helpen samen met de vrijwilligers van de Heemtuin. ''Je hoeft niet per se groene vingers of kennis over planten te hebben'', aldus De Höfte. ''Daarnaast zijn we voor het tuinseizoen - van maart tot november - op zoek naar mensen die op dinsdagmiddag met de vrijwilligers van de tuinploeg de Heemtuin willen onderhouden. Er wordt elke dinsdagmiddag gewerkt van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur. En we zijn op zoek naar twee vrijwilligers zodat het project met de historische bloemstukken dat de Höfte in samenwerking met het Palthehuis graag wil organiseren door kan gaan.''

Meer informatie via Loes Meijerink:loesmeijerink@dehofte.nl of 0541-510925.

Meer berichten