De organisatie van het Koningsfeest Denekamp is helemaal klaar voor het driedaagse feest.
De organisatie van het Koningsfeest Denekamp is helemaal klaar voor het driedaagse feest. (Foto: )

Koningsfeest op jacht naar goud!

Denekamp - Denekamp viert drie dagen feest tijdens het Koningsfeest. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 april worden er weer duizenden bezoekers verwacht die deze keer een heel bijzonder feest meemaken. Waarom? Het Koningsfeest vierde afgelopen jaar namelijk een zilveren jubileum waardoor de organisatie ''op zoek gaat naar goud!'', zoals ze het zelf zeggen.

''Welk goud? Het oranje goud wel te verstaan, want we zijn er weer helemaal klaar voor'', zo laat een woordvoerder van de organisatie weten.

Vrijdag 26 april
Vrijdag 26 april wordt afgetrapt met het dj-trio Kris Kross Amsterdam. ''Deze groep was onder meer smaakmaker op Tomorrowland, Mysteryland en helemaal viral gedraaid als hitkraker met nummers als Whenever en Hij is van mij'', zo laat men weten.
De Black Tie Monkey Squad voert het publiek mee in een live experience met hits, pop, dance en rock.
Sjaak en Kav's raps vloeien ook uit de speaker en zijn bekend van de rap Stap voor stap.

Zaterdag 27 april
Niet meer weg te denken op Koningsdag zijn de foodyard en kindermiddag. Het feestterrein is deze zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur voor iedereen vrij toegankelijk. 's Avonds en op herhaling speelt de CCR-tributeband The Fortunate Sons haar gouden rockhits.

Zondag 28 april
Zondag 28 april staat in het teken van het thema 'Holland'. Om 14.00 uur is er een speciaalbiermiddag. ''Meld je vooraf aan voor deze middag om zeker te zijn van een plek'', aldus de organisatie.
In de avond wordt gezongen in Hollandse Glorie met Raymon Hermans, Wesley Klein en John West.

Meer berichten