Bij OKids gaan de avonturen verder in de paasvakantie.
Bij OKids gaan de avonturen verder in de paasvakantie. (Foto: )

OKids naar de digitale wereld vol sprookjes

Oldenzaal - OKids zorgt dat niemand zich hoeft te vervelen op woensdag 24 april. Dan vindt er namelijk een nieuw avontuur plaats.

''Kinderen komen aan in de digitale wereld van sprookjesland en helpen Roodkapje en verschillende andere sprookjesfiguren, onder wie Zen, die kinderen bij OKids in de voorjaarsvakantie al leerden kennen'', zo laat een woordvoerder van OKids weten. ''Zen is op zoek naar de zeven edelstenen om een vriend van lang geleden terug te vinden.''
Dit avontuur vindt plaats op woensdag 24 april van 10.00 tot 16.00 uur in de gymzaal van het Twents Carmel College aan de kruising van de Titus Brandsmastraat en Lyceumstraat 36.

De activiteiten vinden deels plaats in een gymzaal, dus neem zaalschoenen mee. Tussen de middag eten de kinderen hun zelf meegenomen lunchpakket op.

Meedoen kost 1 euro per kind (van 4 tot 12 jaar). Voor meer informatie en de mogelijkheid om op te geven kan door te appen naar 06-22880760 of kijk op website van OKids. Het webadres daarvan is www.oldenzaalkids.nl.

Meer berichten