Enkele deelnemers aan de voorjaarscompetitie van Tennis Verenging Denekamp tonen hun gloednieuwe shirt.
Enkele deelnemers aan de voorjaarscompetitie van Tennis Verenging Denekamp tonen hun gloednieuwe shirt. (Foto: )

Tennis Vereniging Denekamp met 54 teams voorjaarscompetitie in

Denekamp - Aan de voorjaarscompetitie van de Tennis Vereniging Denekamp doen liefst 54 teams mee. De vereniging is erg blij met de deelname van zoveel mogelijk leden om ook deze competitie weer tot een succes te maken.
Naast de bestaande teams nemen ook weer nieuwe teams deel.
De vereniging heeft ook dit jaar weer vele nieuwe vriendengroepen als lid mogen begroeten. De wedstrijden vinden plaats op dinsdag en donderdagmorgen, vrijdagavond, zaterdag en zondag overdag. Daarnaast trainen op dit moment ruim 320 leden gedurende de hele week. ''Er heerst dan ook altijd een prettige sfeer op het tennispark aan de Mr. Mulderstraat'', zo laat de club weten.
De organisatie van deze competitie is in handen van de competitiecommissie (Aafje Kistemaker, Evelien Dierselhuis, Esther Zanderink en Martijn Horstman) en verenigingsmanager Leo Blokhuis.

Ander goed nieuws: Door de jeugdcommissie is met steun van en in samenwerking met Mensink Schoen & Sport het begin van de competitie aan alle jeugdige deelnemers een nieuw wedstrijdshirt aangeboden. De jeugdcommissie wil op deze wijze ook de eenheid bij de jeugd én vereniging meer bevorderen. Het shirt werd zeer op prijs gesteld door de jeugdige tennissers.

Meer berichten