Martijn Kardol. Foto: Pim Hendriksen
Martijn Kardol. Foto: Pim Hendriksen (Foto: PIM HENDRIKSEN)

Thuiskomen in De Bond in seizoen 2019-2020

Oldenzaal - Stadstheater De Bond in Oldenzaal presenteert op woensdagavond 24 april het programma voor het nieuwe theaterseizoen.

Op de cover prijkt cabaretier Martijn Kardol (bekend van RTL Late Night). Hij is daarbij in goed gezelschap van Sara Kroos. De nieuwe brochure is vanaf 25 april verkrijgbaar bij het theater, Oldenzaal Promotie en de bibliotheek. Het volledige programma staat vanaf 24 april, 21.30 uur ook op de website www.stadstheaterdebond.nl

Ruim 80 professionele voorstellingen komen er in seizoen 2019-2020 naar Oldenzaal. Het programma is samengesteld door Riëtte Kruize, de directeur die sinds mei 2018 actief is. Het motto voor dit seizoen is 'samen uit en je thuis voelen bij De Bond'. Dit kenmerkt zich in veel theaterconcerten op de vrijdag- en zaterdagavond, zoals Def Americans met hun Johnny Cash Tribute, Jason Bouman met de hits van beide Hazessen, Eddy Zoey met Hits from Heaven en The Bentleys die swingende hits uit de 50's & 60's ten gehore brengen. Daarnaast zijn er meer familievoorstellingen dan voorheen. Op het programma staat onder meer Sesamstraat Live!, Brandweerman Sam en De avontuurlijkste dinoshow.

Een nieuw kopje in het genreoverzicht zijn de theatercolleges, met onder anderen Mart Smeets over De top van de sport en Guido Weijers met zijn theatercollege geluk. Gelachen wordt er met Viggo Waas (bekend van NUHR), Ali B, René van Meurs, Thijs Kemperink en vele anderen.

Vanzelfsprekend vinden ook de lokale gezelschappen weer hun plaatsje bij De Bond. KnK Toneel, Toneelgroep Fleringen en De Verstrooiers vullen de toneel-/revue-agenda. En ook Karel Kunne keert weer terug in De Bond met zijn nieuwe theatergezelschap Buitengewoon.


De vrije verkoop start op dinsdag 7 mei om 13.00 uur. Bondgenoten kopen hun kaarten vanaf donderdag 25 april om 13.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Meer berichten