Het team van Jumbo Denekamp is bijna klaar voor grote opening op woensdag 15 mei.
Het team van Jumbo Denekamp is bijna klaar voor grote opening op woensdag 15 mei. (Foto: )

'Klanten in Denekamp echte Jumbofans maken'

Denekamp - Jumbo Kuipers opent op woensdag 15 mei de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté aan de Lange Voor 10 in Denekamp.

De opening van deze nieuwe supermarkt door Jumbo Kuipers is extra feestelijk: het is de 650ste Jumbo in Nederland. Inwoners uit Denekamp en omgeving zijn van harte welkom de opening met Jumbo te komen vieren om 9.00 uur.

De deuren van de Emté zijn inmiddels tijdelijk gesloten om vanaf woensdag 15 mei verder te gaan als Jumbo Kuipers.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een appeltaart (geldig tot en met zondag 19 mei).Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten ook deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van Jumbo Kuipers nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Ondernemers Björn en Marlies Kuipers zijn trots op hun nieuwe winkel. "We hopen van de klanten in Denekamp ook echte Jumbofans te maken, net als in Oldenzaal. We verrassen ze met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Onze supermarkt telt ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Samen met onze medewerkers kijken wij uit naar deze volgende stap en verwelkomen wij voormalige klanten van Emté en nieuwe klanten in een mooie échte Jumbo Kuipers winkel."

De opening van de 650ste winkel is een volgende mijlpaal in de rijke historie van het Brabantse familiebedrijf. Jumbo heeft met het bouwen en verbouwen van nieuwe Jumbo winkels, en het ombouwen van Emtéwinkels, een snelle groei doorgemaakt. Momenteel openen er iedere week één tot vier nieuwe Jumbo winkels. Hierdoor is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

Meer berichten