Foto: Debby Kok-Koehorst

Vierdaagse Oldenzaal: schrijf nu in

Oldenzaal - De wandel4daagse van Oldenzaal wordt dit jaar gehouden van 11 tot en met 14 juni.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het nieuwe bestuur is enthousiast gestart om er weer een sportief en gezellig evenement van te maken voor jong en oud. ''De zaken worden voortvarend aangepakt wat heeft geresulteerd in vele nieuwe mensen zowel voor het bestuur als in de totale organisatie'', aldus een woordvoerder van de organisatie.

Veel mensen die al langer bij de wandel4daagse betrokken zijn weer van de partij zoals verkeersleiders en wandelbegeleiders.

Dit jaar wordt er voor het 58ste jaar gelopen. Dat betekent dat over twee jaar de wandel4daagse zestig jaar bestaat. Het bestuur is al voorzichtig met de voorbereidingen gestart om dan extra groots uit te pakken.

Tijdens de komende wandel4daagse voeren de routes de deelnemers door de omgeving van Oldenzaal. Op de dag van de intocht (vrijdag 14 juni) zal er weer een gezellige sfeer in het centrum van Oldenzaal zijn, mede door muziekkorps Semper Crescendo en het piepenrek.
Op maandagavond 6 mei is er de jaarlijkse informatieavond voor alle vrijwilligers. Belangstellenden die op enige wijze de wandel4daagse willen ondersteunen zijn die avond ook van harte welkom. Deze avond begint om 20.00 uur in Hotel Het
Landhuis in Oldenzaal

Deelnemers aan de vierdaagse kunnen zich inschrijven voor de wandel4daagse 2019 via de website www.wandel4daagseoldenzaal.nl.

Meer berichten