Voorzitster Ilse Kruiders-Hazewinkel en Janneke Hoogwijk van Ladies' Circle Oldenzaal voor de locatie aan de Deurningerstraat waar op 24 en 25 mei de pop-upstore wordt geopend. 
Voorzitster Ilse Kruiders-Hazewinkel en Janneke Hoogwijk van Ladies' Circle Oldenzaal voor de locatie aan de Deurningerstraat waar op 24 en 25 mei de pop-upstore wordt geopend.  (Foto: )

Ladies' Circle Oldenzaal: pop-upstore voor goed doel

De binnenstad van Oldenzaal heeft er op vrijdagavond 24 en zaterdag 25 mei een tijdelijke fashionstore bij. Op deze dagen opent Ladies' Circle Oldenzaal de deuren van een pop-upstore aan de Deurningerstraat 2.

Oldenzaal - Tijdens de Fashion Fair verkoopt Ladies' Circle Oldenzaal vintage dameskleding en -accessoires.

De opbrengst van de Fashion Fair is voor de LINDA.foundation. "Met ons initiatief willen we met iets dat de meeste vrouwen leuk vinden, namelijk fashion, bijdragen aan een goed doel" vertelt Ilse Kruiders-Hazewinkel, voorzitster van Ladies' Circle Oldenzaal. ''Uit onderzoek blijkt dat 20 procent van onze kledingkast ongedragen blijft. We kennen allemaal die trui of dat jurkje dat bij thuiskomst toch minder leuk bleek dan we in de winkel dachten. Zonde. Deze kledingstukken vind je vrijdag 24 en zaterdag 25 mei in onze winkel. Voor 5 euro koop je bij ons al een leuke broek."

De opbrengst van elk kledingstuk gaat naar de LINDA.foundation. Zij zorgen ervoor dat het terechtkomt bij Oldenzaalse gezinnen, met kinderen, in armoede.

De pop-upstore Fashion Fair van Ladies' Circle is te vinden in de voormalige winkel Carine Naafs Mode/'t Schootje.

De winkel is geopend op vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten