De geslaagden voor de basiscursus reanimatie/AED van de EHBO vereniging in Denekamp.
De geslaagden voor de basiscursus reanimatie/AED van de EHBO vereniging in Denekamp. (Foto: )

Doe mee aan nieuwe cursus reanimatie in Denekamp

Denekamp - De EHBO vereniging Denekamp heeft een basiscursus reanimatie/AED gegeven. Hierbij hebben de cursisten geleerd om snel en effectief in te grijpen om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.

De cursisten hebben allen laten zien dat men de vaardigheid van het reanimeren met behulp van de AED goed beheersen. Amber Gosemeijer, Iris Gosemeijer, Alex Boons, Anne-Marie Elderink, Ben Elderink, Marja Bekhuis, Niek Bekhuis, Huub Wegdam, Mathilde Wegdam-Borghuis, Eddy Kottink en Rudi Koehorst hebben dan ook het certificaat van deelname ontvangen.
De EHBO vereniging Denekamp gaat weer een nieuwe basiscursus reanimatie/AED houden. De cursus zal maandag 24 juni van 19.00 tot 22.00 uur plaatsvinden in het Irenegebouw aan de Grotestraat in Denekamp. De cursus kost 30 euro. Voor meer informatie over deze AED cursus of aanmelden, e-mail naar f.tellman@home.nl of bel met 06-14607339.

De EHBO vereniging Denekamp heeft ruim negentig leden. Daarnaast zijn er veertig jeugdleden. De leden zijn in het bezit van een EHBO diploma inclusief reanimatie/AED.

Meer berichten