Het Zwiep Fietsen Nijwald offroad team heeft prima prestaties geleverd op Het Hulsbeek. Foto: Kees Sinke
Het Zwiep Fietsen Nijwald offroad team heeft prima prestaties geleverd op Het Hulsbeek. Foto: Kees Sinke (Foto: )

Prima prestaties Zwiep Nijwald offroad team

Oldenzaal - De thuiswedstrijd van het Zwiep Fietsen Nijwald offroad team vond afgelopen weekend plaats. Op het Hulsbeek in Oldenzaal had MTB het Twentse Ros een rondje uitgezet.

Annemoon van Dienst uit Gorsel wist bij de nieuwelingen meisjes de eerste plaats op te halen. Op het technische rondje kon zij zich prima vermaken. Milan Ziemerink uit Glane en Joren Poort uit Denekamp stonden bij de beloften aan de start. Ze hadden alle twee een prima start en zaten gelijk in de kopgroep. Uiteindelijk bleven samen met Perry de Wit over om te beslissen wie de wedstrijd zou winnen. Joren maakte een stuurfoutje en moest daarna in de achtervolging. Milan en Perry deden er alles aan om het elkaar zo lastig mogelijk te maken, maar uiteindelijk moest een eindsprint de winnaar op leveren en dat was Milan Ziemerink. Joren wist de derde plek te veroveren.

De wedstrijd vond plaats in het kader van de Zwiep Trek MTB cup. Op zaterdag werden de wedstrijden voor de jeugd verreden en 's middags de Twentse Bedrijven Cup 2019. Op zondag waren de volwassenen aan de beurt tijdens de diverse wedstrijden waarbij gestreden werd om de eervolle podiumplaatsen. De Zwiep Trek MTB Cup niet meer weg te denken op de jaarlijkse MTB kalender.

Meer berichten