Foto:

Dag van het Kasteel op landgoed Singraven

Denekamp – Landgoed Singraven doet mee aan de Dag van het Kasteel.

Op Tweede Pinksterdag maandag 10 juni is de benedenverdieping van Huis Singraven geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het thema van de Dag van het Kasteel is 'over de grens' en er zijn veel objecten van over de grens te vinden, onder meer koloniale objecten. De vrijwilligers vertellen erover.

De entree voor huis én park is 6 euro (kinderen 3 euro). Alleen het park kost 3 euro (tot 12 jaar gratis). Het Arboretum beschikt over een uitgebreide collectie bomen en struiken van over de grens. Toegang Arboretum (via de landgoedwinkel) is 3 euro (tot 12 jaar gratis).

Extra programma

Er is bovendien een extra programma. Om 11.30, 13.30 en 15.00 uur is er een lezing door historica Dineke Stam over de twee bijzondere schilderijen uit de collectie van Huis Singraven 'De schutterij van paleis het Loo' door hofschilder T. Haag. Performer Verno Romney geeft een voordracht en daarna vertelt een gids over huis Singraven op de bovenverdieping. Dat kost 10 euro. Aanmelden voor het extra programma kan via dagvanhetkasteel.nl/landgoed-singraven.

Meer berichten