Oldenzaals netwerkcafé voor starters en zzp'ers

Starters en zzp'ers zijn op 17 juni welkom in het Oldenzaalse netwerkcafé. Het netwerkcafé wordt gehouden de ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) en de gemeente Oldenzaal.

Oldenzaal - Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp'ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.
Wethouder Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal verzorgt de opening. Job Keupink, CEO en oprichter van Cube, deelt zijn ondernemersverhaal. Er is een korte kennismaking met ROZ en het online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters heel interessant, maar ook voor ondernemers.

Kennis kunnen de starters en zzp'ers ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: Marketingkaarten of Pitchen, beide door ROZ.

Deelnemen

Het netwerkcafé is op maandag 17 juni van 19.00 tot 21.30 uur bij bedrijf Cube aan het Plechelmusplein 5 in Oldenzaal.
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 13 juni bij ROZ via www.rozgroep.nl/oldenzaal, info@rozgroep.nl of 074 241 5100.

Uiteraard is er na het programma gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp'ers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeente.

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Meer berichten