Foto:

Denekamper Haringparty: vaatje voor Schulte

Het eerste vaatje haring van de Denekamper Haringparty is voor Schulte Energie & Techniek. Dankzij de veiling volgens Amerikaans systeem werd het vaatje geveild voor 8050 euro.

Denekamp – Het was een drukte van belang op de bovenverdieping van de Wethouder. Tientallen bedrijven waren uitgenodigd voor de Denekamper Haringparty; allemaal sponsoren van Zomerfestival Denekamp. Ze lieten zich van hun gulle kant zien, want de biedingsbordjes gingen veelvuldig omhoog. Bij het aftellen van de klok werd het spannend: wanneer houdt de klok ermee op en wie gaat er met het vaatje haring vandoor?

"Dat waren wij," lacht Tim Schulte, samen met zijn vader Wim eigenaar van Schulte Energie & Techniek. "Heel onverwacht. We zijn al jaren present op de haringparty, maar wonnen hem nog niet eerder. 'Bied nog eens' riep iemand tegen me en dat deed ik. Precies op het goede moment blijkbaar, want het vaatje is voor ons."
Is het vaatje aan het goede adres? "Jazeker, we zijn beide haringliefhebbers," lachen ze.

Voorzitter van Zomerfestival Denekamp Luuk Oude Vrielink feliciteerde de hoogste bieders van harte. "Schulte is al jarenlang trouwe sponsor, dus wij als Zomerfestival zijn heel blij met deze uitslag."

Grote winnaar van de avond was echter de Verjaardagsbox, want dat is het goede doel dat wordt gesteund door de haringparty. Maar liefst 8050 euro kon op de cheque voor de Verjaardagsbox worden geschreven.


Meer berichten