Foto:

BoesCoolFit krijgt een broer van 55-plus

In Oldenzaal gaat BoesCool55+ van start, de oudere broer van BoesCoolFit. Het laat senioren op een laagdrempelige manier kennis maken met het sport- en cultuuraanbod in Oldenzaal.

Oldenzaal – Oldenzaalse schooljeugd doet al jaren mee met BoesCoolFit, maar nu is er ook een seniorenversie. In september gaat het van start. Dan krijgen 55-plussers in Oldenzaal een speciaal voor hen geschikt beweegaanbod in de vorm van kennismakingscursussen. Aantrekkelijk voor de 55-plusser die misschien te weinig of wat eenzijdig beweegt, maar óók voor degene die meer of veel beweegt en eens iets anders wil proberen.
Tijdens zo'n kennismakingscursus kan men in een kleine groep en met persoonlijke aandacht verschillend aanbod uitproberen. Daarna kunnen zich aanmelden voor een lidmaatschap. Liever een ander beweegaanbod proberen? Dat kan ook. De kosten zijn laag en het is niet ingewikkeld.

Verenigingen en organisaties zijn overigens welkom om zich aan te sluiten bij BoesCool55+. Datzelfde geldt voor zzp'ers die zich richten op 55-plussers, buurten en particulieren met een beweegactiviteit dat ze graag onder de aandacht willen brengen. Op 20 juni is er een infoavond voor beweegaanbieders. Meer info via info@boescool55plus.nl.

Meer berichten