Rosalinda Weel gaat zorgen voor een inspirerende lezing die is gebaseerd op haar boek. Foto: Saskia Kerkhoff
Rosalinda Weel gaat zorgen voor een inspirerende lezing die is gebaseerd op haar boek. Foto: Saskia Kerkhoff (Foto: Saskia Kerkhoff)

Lezing Rosalinda Weel in de Wilmersberg over geluk

Rosalinda Weel komt een lezing geven over haar boek 'Gelukkig zijn moet je durven'.

Oldenzaal – Boekhandel Broekhuis, Bibliotheek Oldenzaal en hotel de Wilmersberg hebben Rosalinda Weel uitgenodigd voor een avond over gelukkig zijn.

Weel geeft in haar boek praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk.
Weel is moeder van drie opgroeiende kinderen en runt, naast het volgen van trainingen en opleidingen, haar eigen Droomstudio. Hier geeft zij lessen yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein. Als meditatie- en yogadocente helpt ze mensen uit het dal te klimmen en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn.

Ze schreef Gelukkig zijn moet je Durven om de lezer te helpen hetzelfde te doen. Volgens Weel is het ware gelukkig zijn te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart – en door het leven in eigen hand te nemen.

Kaarten bestellen

De lezing is op dinsdag 25 juni om 19.00 uur in hotel de Wilmersberg in De Lutte. De entree voor de lezing is 10 euro via tinyurl.com/RosaWeel of bij Bibliotheek Oldenzaal, Boekhandel Broekhuis en Hotel de Wilmersberg.

Meer berichten