Artist impression van sportcomplex Vondersweijde. De verwachting is dat het definitief ontwerp eind 2019 wordt opgeleverd en dat volgend voorjaar de eerste bouwwerkzaamheden beginnen. 
Artist impression van sportcomplex Vondersweijde. De verwachting is dat het definitief ontwerp eind 2019 wordt opgeleverd en dat volgend voorjaar de eerste bouwwerkzaamheden beginnen.  (Foto: )

Benieuwd naar de bouwplannen voor Vondersweijde?

Hoe gaat sportcentrum Vondersweijde eruitzien na de verbouwing? Het voorlopig ontwerp is af en wordt op 20 juni gepresenteerd tijdens een informatiebijeenkomst.

Oldenzaal - De afgelopen maanden heeft het ontwerpteam onder leiding van AGS Architects een voorlopig ontwerp gemaakt voor sportcentrum Vondersweijde. De eerste aanzet van het ontwerp is al gepresenteerd aan de medewerkers en het gebruikerspanel. Het ontwerpteam heeft hun input zoveel mogelijk verwerkt in het huidige voorlopig ontwerp.

Het ontwerpteam heeft ingezet op een moderne multifunctionele accommodatie. Waarbij de horeca de belangrijkste ontmoetingsplek is en centraal in het gebouw ligt. Door het recreatiebad en het buitenbad met elkaar te verbinden en volledig overdekt te maken, krijgt het sportcentrum een groter recreatiebad. Hierdoor ontstaat meer ruimte in het gebruikersrooster en kunnen meer mensen gebruik maken van het zwembad. Er komen voorzieningen voor mindervaliden, zoals een tillift en ruime kleedruimtes. Ook komen er meer speelelementen voor peuters en kinderen tot 12 jaar.

Op 20 juni van 19.30 tot 21.00 uur is er voor alle gebruikers, omwonenden en belangstellenden een informatiebijeenkomst in het sportcentrum. Het ontwerpteam presenteert op die avond het voorlopig ontwerp.

www.oldenzaal.nl/vondersweijde.

Meer berichten