De hits van The Cats worden gespeeld door The Cats Aglow tijdens de Dorpsfeesten in Weerselo, op zondag rond 17.00 uur.
De hits van The Cats worden gespeeld door The Cats Aglow tijdens de Dorpsfeesten in Weerselo, op zondag rond 17.00 uur. (Foto: Cats Aglow)

Weerselo viert de dorpsfeesten

Kermis, muziek en veel gezelligheid in het centrum van Weerselo, want daar worden van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni de dorpsfeesten gevierd.

Weerselo - Dat begint vrijdag met het ondernemersuurtje, de veiling van het vaatje haring en 's avonds de Weerselose avond met muziek van Falsch und Verruckt en Die Verrückte Stunde (van Evers Staat Op). Maar eerst laten de inwoners hun talenten nog even zien en horen op het podium, natuurlijk.

Zaterdagmiddag is het tijd voor het darttoernooi, Weerselo's got Talent kids, de kinderloterij en het vogelschieten. Zaterdagavond is er muziek van de Millennium Showband in de grote feesttent.

Het Oranjecomité heeft voor zondag een flink programma samengesteld. Er is vanaf 15.00 uur van alles te doen, zoals brandweerdemonstraties, traptrekkerraces, straattheater, de biertapwedstrijd en muziek van Martin Ankoné. Ook treedt The Cats Aglow op, een bekende Cats tributeband die in het hele land optredens verzorgt. In maart traden ze nog op in Metropool in Hengelo. Toegangsprijs toen 19 euro, maar in Weerselo gratis.
De Dorpsfeesten Weerselo zijn namelijk het hele weekend gratis toegankelijk; voor consumptiemunten betalen bezoekers 2 euro.


De Dorpsfeesten Weerselo zijn op 21, 22 en 23 juni te bezoeken op het Burgemeester Scholtensplein in het centrum van het dorp.

Meer berichten