Benno Brand van Regio Twente en initiatiefnemers André Postma en René Hampsink bij wethouder Evelien Zinkweg bij de slagboom en in de camper initiatiefnemer Charles de Mönnik. Foto: gemeente Oldenzaal
Benno Brand van Regio Twente en initiatiefnemers André Postma en René Hampsink bij wethouder Evelien Zinkweg bij de slagboom en in de camper initiatiefnemer Charles de Mönnik. Foto: gemeente Oldenzaal (Foto: gemeente Oldenzaal)

Prachtig kamperen op camperpark 't Hulsbeek

Camperpark Topparks op het Hulsbeek werd met Pasen al geopend, maar werd afgelopen vrijdag officieel geopend. Het werd een feestelijk moment. Wethouder Zinkweg was degene die de openingshandeling mocht verrichten.

Oldenzaal - Toppark 't Hulsbeek is gelegen aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek aan de Reininksweg. Het heeft een oppervlakte van 1,5 hectare en een capaciteit van vijftig camperplaatsen. Het is voorzien van ruime camperplekken, gelegen aan de slingerende weg door het park.

Topparks ambieert een nieuwe generatie duurzame camperparken met respect voor natuur en milieu, van alle gemakken voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een uitstortplaats waar op milieuverantwoordelijke wijze het cassettetoilet kan worden geleegd. Ook kan de camper er voorzien worden van vers water en kunnen campers er hun vuilwatertanks lozen. Het vuile water (zogenaamd grijs water) wordt direct afgevoerd via de pompinstallatie en komt niet in het milieu terecht.

Het camperpark is bovendien voorzien van speciale verlichting, een milieueiland, elektrazuilen voor stroomvoorziening en camerabeveiliging.

Zodat iedereen er comfortabel kan kamperen.

Meer berichten