Klas 1B5 en hun docent Ben Jansen van de Potskampstraat overhandigden de cheques aan Martin Spit van stichting Leergeld en aan Jan Smudde van Voedselbank Oost-Twente.
Klas 1B5 en hun docent Ben Jansen van de Potskampstraat overhandigden de cheques aan Martin Spit van stichting Leergeld en aan Jan Smudde van Voedselbank Oost-Twente. (Foto: )

Leerlingen TCC zetten zich in voor Goede Doelendag

Oldenzaal - De leerlingen van het Twents Carmel College aan de Potskampstraat hebben zich weer ingezet voor het goede doel tijdens de Goede Doelendag. Dit ging –naast de nodige zweetdruppels- gepaard met een lach en een traan.

De leerlingen konden kiezen uit de hardlopen, fietsen of wandelen. Al deze activiteiten waren gekoppeld aan een bepaald bedrag. Daarnaast waren er veel leerlingen die de complete familie- en vriendenkring om een bijdrage hebben gevraagd. Er werd gul gedoneerd. Zo heeft iedere leerling van de Potskampstraat zijn of haar steentje bijgedragen aan het goede doel.

Dit schooljaar waren de goede doelen de Voedselbank Oldenzaal en stichting Leergeld Oldenzaal. De Voedselbank kreeg een cheque van 3139,58 euro overhandigd en voor stichting Leergeld was er een cheque van 6279,16 euro.

"Het team van de Potskampstraat is uitermate trots op de inzet van de leerlingen," aldus docent Ben Jansen. "Op naar 2020 waarin wij gaan proberen het huidige bedrag te overtreffen!"

Meer berichten