Voor jong en oud is er van alles te doen in Rossum komend weekend, van mtb-tocht en muziek tot kindervertier.
Voor jong en oud is er van alles te doen in Rossum komend weekend, van mtb-tocht en muziek tot kindervertier. (Foto: )

Kermix Rossum met MTB-tocht

Rossum viert komend weekend de Kermix (dorpsfeest en kermis in een). Dan is ook de vierde editie van de mountainbiketocht van het Oranjecomité, uitgezet door Veldhuis Tweewielers.

Rossum – De mountainbiketocht is op zondag 7 juli.
De Mountainbiketocht is een uitdagende tocht met uitgepijlde routes van 30 en 55 kilometer. Deze routes worden uitgezet door een groep fietsvrienden onder leiding van Marcel Veldhuis van Veldhuis Tweewielers. "Het wordt een uitdagend parcours met vlakke wegen, klimmetjes en single tracks," aldus Veldhuis. "Natuurlijk gaan we vooral over onverharde wegen. De prachtige route gaat via Volthe, Denekamp, Beuningen, De Lutte en Oldenzaal. We hopen alle fietsliefhebbers een leuke ochtend aan te bieden."

Inschrijven voor de Mountainbiketocht kan tussen 9.00 uur en 10.00 uur op het Kermixterrein ter hoogte van Grotestraat 58 in Rossum. Inschrijfgeld is 3,50 euro. Na afloop is er gelegenheid om de fiets schoon te spuiten op het Kermix-terrein en een drankje te nuttigen bij de feesttent.

De Mountainbiketocht is onderdeel van de Kermixactiviteiten in Rossum. Verdere programmapunten zijn de veiling op vrijdag, de verloting en muziek van Plork en de Aannemers op zaterdag en de Rooje Cross op zondag.
Alle informatie over de Kermix is te vinden op oranjecomiterossum.nl

Meer berichten