Foto: Melvin Winkeler

Fotoverslag festival Fields of Joy

Ook zo leuk gehad op Fields of Joy? Dan ben je niet de enige. Een reünie met goede muziek, leek het, getuige de vele gasten uit Oldenzaal en omgeving.

Oldenzaal – Wekenlang was het droog en uitgerekend op de dag van festival Fields of Joy moest het gaan rekenen. Domme pech. Echte festivalgangers zijn echter wel wat gewend. Poncho aan en doorfeesten maar. En uiteindelijk wordt het wel weer droog. Anderen waren wel heel creatief, getuige de foto hieronder.


En de heren van Pianohouse werden verrast met een bomvolle tent; daar konden de festivalgangers droog staan. 

De organisatie had dit jaar ontzetten zijn best gedaan op de aankleding, maar ook op de verbeterpunten die vorig jaar volop werden aangedragen. Muntjes kopen in de voorverkoop zodat de rij voor de kassa niet zo lang zou worden? Het publiek wilde wel. Enkel kaarten in de voorverkoop, niet aan de deur? Ook daar wilde iedereen wel aan meewerken. In de rij voor eten en drinken? Dat hoefde dit jaar gelukkig niet. maar sommige gerechten waren wel snel uitverkocht. 

Er was trouwens nog een domper, naast de regen. Headliner de Jeugd van Tegenwoordig zegde op het laatste moment af. Een vervanger was wel snel gevonden: Remember the Time. Gelukkig waren er nog meer headliners. Golden Earring en de Dijk bijvoorbeeld, die wederom bewezen dat ze niet voor niets bekend staan als goede live bands.

Melvin Winkeler maakte voor ons de fotoreportage.

Meer berichten