Suus' FotoSjop

Tijd voor vakantie; tot ziens in stadstheater de Bond!

Het theaterseizoen van Stadstheater De Bond zit er op. in september begint het nieuwe seizoen. Het betekent echter ook dat de Bond-rubriek in deze krant even pauze heeft.

Oldenzaal - Mirella Jellema van stadstheater De Bond kijkt heel tevreden terug op het seizoen. "Het theaterseizoen zit erop. Vele mooie momenten kwamen voorbij. Prachtige voorstellingen, lieve mensen. Geroerd, geraakt, verwonderd en blij. Een verzameling van dankbare momenten," vat ze samen.

Ze heeft ook met veel plezier artiesten en bezoekers geïnterviewd voor dé Weekkrant Noordoost-Twente. "Leuk om al die enthousiaste verhalen te horen. Artiesten die met veel plezier optreden in de Bond, bezoekers die telkens weer terugkomen voor een avondje theater… En dat enthousiasme werkt blijkbaar aanstekelijk, want aan de kaartverkoop te zien werden de theatertips ook echt opgevolgd."

De voorverkoop voor het nieuwe seizoen is inmiddels afgerond. Het theater is tot en met 26 augustus gesloten. De website is natuurlijk wel beschikbaar voor het bestellen van kaarten. "Voor nu wensen wij u een fijne zomer. Vanaf september staat ons team weer voor u klaar. En onze tip voor u: herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken," besluit Jellema.

stadstheaterdebond.nl

Meer berichten