Zowel artiesten als inwoners die hun huiskamer beschikbaar willen stellen kunnen zich aanmelden via talentinhuis-oldenzaal.nl.
Zowel artiesten als inwoners die hun huiskamer beschikbaar willen stellen kunnen zich aanmelden via talentinhuis-oldenzaal.nl. (Foto: )

Nieuw evenement in Oldenzaal: Talent in Huis

Oldenzaal krijgt een nieuw evenement: Talent in Huis. Het idee is dat ieder talent een podium verdient en dat inwoners hun huiskamers ter beschikking stellen als podium. Het evenement staat gepland op 17 november.

Oldenzaal – Tijdens Talent in Huis veranderen diverse Oldenzaalse huiskamers voor één middag in echte podia, voor intieme optredens van lokale talenten. Met een blokkenschema stelt publiek zijn programma samen. Lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer. Artiesten zijn welkom om mee te doen aan Talent in Huis. "Dit is je kans," nodigt Daniella van der Stelt uit van Talent in Huis uit. "Amateur of (semi )prof, solo of met je hele koor, band of orkest. Een Oldenzaalse huiskamer is jouw eigen theater, het vloerkleed je podium."

Om een huiskamerfestival te organiseren zijn natuurlijk huiskamers nodig. "Woon je in de binnenstad? Heb je altijd al aan het begin van de carrière van een artiest willen staan? Ben je benieuwd hoe jouw huiskamer eruit ziet als podium? Meld je aan als gastheer of gastvrouw en stel jouw huiskamer open voor een act bij Talent in Huis. Of je nou in een kasteel woont of dat je de beschikking hebt over een kleine bovenwoning, wij weten altijd wel een plekje te vinden om de artiest te laten stralen.

Zowel artiesten als inwoners die hun huiskamer beschikbaar willen stellen kunnen zich aanmelden via talentinhuis-oldenzaal.nl.


Organisatie Talent in Huis

Sinds 2015 zijn de vier grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool. Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor verschillende doelgroepen. Dit jaar nemen zij gezamenlijk het initiatief om tijdens de Week van de Amateurkunst een huiskamerfestival te organiseren. Talent mag gezien worden!

Meer berichten