Rotary Ootmarsum heeft heel wat serieuze onderwerpen besproken, maar nu is het tijd voor wat relativering en daar hebben ze Nathalie Baartman voor uitgenodigd. Foto: Jochem Jurgens
Rotary Ootmarsum heeft heel wat serieuze onderwerpen besproken, maar nu is het tijd voor wat relativering en daar hebben ze Nathalie Baartman voor uitgenodigd. Foto: Jochem Jurgens (Foto: Jochem Jurgens)

Rotary Ootmarsum (50) trakteert op avondje cabaret in Denekamp

Rotary Ootmarsum viert het 50-jarig jubileum met een reeks lezingen, maar ook met een voorstelling van Nathalie Baartman. Speciaal voor alle inwoners van Noordoost-Twente.

Ootmarsum/Denekamp - Rotary Ootmarsum bestaat 50 jaar en dat is gevierd met zes lezingen over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in Noordoost-Twente. De lezingen over economie, energie, duurzaamheid, landbouw en recreatie zijn allemaal drukbezocht en hebben geleid tot levendige discussies.
Na al deze serieuze onderwerpen is het nu tijd voor humor en relativering, vindt Rotary Ootmarsum. Vandaar dat Nathalie Baartman is uitgenodigd voor een optreden.

De Twentse cabaretiere en columniste gaat haar visie geven op Noordoost-Twente in relatie tot de serieuze onderwerpen die Rotary eerder heeft besproken. Ook legt ze haarfijn uit wat ze nou eigenlijk van Rotary vindt…
Rotary Ootmarsum biedt de voorstelling aan alle inwoners van Noordoost-Twente aan. De voorstelling is op dinsdag 1 oktober om 20.00 uur in Kulturhus Denekamp. De entree is 10 euro; de opbrengst gaat naar een goed doel.

Kaarten zijn te bestellen via kulturhusdenekamp.nl.

Meer berichten