Semper Crescendo laat kinderen kennismaken met muziek door middel van een heel leuk instrument: een hippe blokfluit.
Semper Crescendo laat kinderen kennismaken met muziek door middel van een heel leuk instrument: een hippe blokfluit. (Foto: )

Semper Crescendo start met basiscursus muziek

De Koninklijke Muziekvereniging Semper Crescendo Oldenzaal start met een nieuwe basiscursus muziek, AMV, voor kinderen vanaf groep 3.

Oldenzaal - De cursus wordt heel laagdrempelig gehouden, zodat kinderen op een leuke manier kennis maken met muziek, samen met leeftijdsgenootjes. Bij deze cursus maakt Semper Crescendo gebruik van een instapinstrument dat bij uitstek geschikt is: een hippe blokfluit.
Tijdens de lessen staat het plezier maken met muziek voorop. Naast noten leren, worden ook spelletjes gedaan en wordt kennisgemaakt met eigen muzikanten. De lessen worden gegeven door een gecertificeerde vakdocent.

Op dinsdag 15 oktober om 16.00 uur is er een proefles in het verenigingsgebouw aan de Wilhelminastraat. Dan kan vrijblijvend kennis worden gemaakt met de lesmethode en de docent.
Aanmelden kan via opleidingen@semper-crescendo.nl. Ouders zijn ook welkom. De vervolglessen starten wekelijks vanaf dinsdag 29 oktober om 16.00 uur, in het verenigingsgebouw aan de Wilhelminastraat.

BoesCoolTuur

Semper Crescendo doet ook mee aan BoesCoolTuur met de cursussen trompet, klarinet, dwarsfluit en slagwerk. Gegeven door eigen vakdocenten in het verenigingsgebouw. Semper Crescendo vraagt in het bijzonder aandacht voor de vernieuwde klarinetopleiding onder leiding van klarinetdocent Nikki Kleijsen. Zij staat bekend als een zeer gedreven klarinetdocente.

Meer berichten