Magic of Jeans presenteert de nieuwe show Heartbeat als start van het theaterseizoen van De Bond. Foto: Vanessa Hovius Wessels
Magic of Jeans presenteert de nieuwe show Heartbeat als start van het theaterseizoen van De Bond. Foto: Vanessa Hovius Wessels (Foto: Vanessa Hovius Wessels)

De Bond start swingend met The Magic of Jeans

Hele generaties groeiden op met JEANS. Energieke shows met de hits van toen in een nieuw, hip jasje en de hits van nu. Op zaterdag 21 september opent dit gezelschap het nieuwe seizoen van Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

Oldenzaal - Jeans is niet weg te denken uit de Nederlandse theaters. Ze presenteren voor het 29e jaar op rij een nieuwe show. De allernieuwste show van The Magic of Jeans heeft het ritme van een 'Heartbeat'. Tijdens een Jeans-show is het onmogelijk om stil te blijven zitten. De spetterende liveband neemt het publiek samen met een geheel nieuwe cast mee op een muzikaal avontuur, een feest voor jong en oud. Want hele generaties groeiden al op met 'Jeans' en de fans van het eerste uur komen inmiddels met de kinderen of zelfs kleinkinderen genieten van de swingende shows vol muziek, dans en plezier.

Kaarten kopen

The Magic of Jeans is te bezoeken op zaterdag 21 september om 20.15 uur in stadstheater De Bond.
Kaarten kosten 24,50 euro (inclusief pauzedrankje) en zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 53 91 90.

Meer berichten