Xander de Buisonje is de presentator van de Vrienden van Rossum Live, op donderdag 25 oktober te bezoeken in Rossum. Hij neemt een heleboel muziekvrienden mee, onder wie de muzikanten van Van Dik Hout.
Xander de Buisonje is de presentator van de Vrienden van Rossum Live, op donderdag 25 oktober te bezoeken in Rossum. Hij neemt een heleboel muziekvrienden mee, onder wie de muzikanten van Van Dik Hout. (Foto: )

Xander neemt z'n muziekvrienden mee naar Rossum

Xander de Buisonjé heeft veel vrienden in de muziekwereld en op 24 oktober neemt hij ze mee naar Rossum. 'Xander and friends' heet de muzikale avond die De Buisonjé presenteert in de grote feesttent van Stoer. Ook op het podium: Van Dik Hout, in volledige bezetting. Samen vormen ze de Vrienden van Rossum Live.

Rossum – De Stoer-feesten (Stichting OktoberEvenementen Rossum) worden gevierd van donderdag 24 tot en met zondag 27 oktober.

25 jaar Van Dik Hout

De openingsavond op donderdag 24 oktober wordt afgetrapt door Van Dik Hout; de Nederlandse hitband komt in volledige bezetting en speelt alle hits. Het wordt voor Martin Buitenhuis en zijn band een bijzondere avond: de band viert namelijk het 25-jarig jubileum. Een mooi moment om de nieuwe cd te laten horen aan het publiek; die presenteert de band de avond ervoor.

Xander and friends

Vervolgens mag De Buisonjé – als presentator van de avond – optredens van zijn andere muzikale vrienden aankondigen. Dat zijn bekende artiesten: Berget Lewis, Wolter Kroes, Brainpower, Charly Luske en Samantha Steenwijk. Het wordt een avond in de sfeer van de Vrienden van Amstel Live, dat De Buisonjé ook heeft gepresenteerd. De feesttent wordt ingericht als één groot café, compleet met kroonluchters, aangevuld met veel special effects.

Tickets bestellen voor Xander & Friends

Xander & Friends is te bezoeken op donderdag 24 oktober in de grote feesttent in Rossum. De zaal is open om 20.00 uur. De donderdagavond van Stoer staat bekend als een heel gezellige avond; een soort reünie van mensen uit het uitgaanscircuit van toen en nu. Tickets bestellen? Dat kan via www.vriendenvanrossumlive.nl. Ze zijn ook te koop bij Avia en partycentrum Hutten in Rossum. In de voorverkoop kosten ze 19,50 euro, eventuele tickets aan de deur 25 euro.

Nog meer Stoer

Xander & Friends is het openingsfeest van de Stoer-feesten in Rossum. Hierna volgt nog op vrijdag 25 oktober Kleintje Oostenrijk, op zaterdag 26 oktober het Tiroler Schlagerfestival en op zondag 27 oktober de Twentse Piratenparty. Het hele programma is te vinden op st-oer.nl.

Meer berichten