Galerie Kunstbrug opent op 6 oktober de deuren van de nieuwe expositie, de zevende.
Galerie Kunstbrug opent op 6 oktober de deuren van de nieuwe expositie, de zevende. (Foto: )

Rembrandts te zien in galerie de Kunstbrug

Kunstgalerie Kunstbrug opent op zondag 6 oktober de zevende grote expositie: Expositie VII. Twintig kunstenaars gaan er vier maanden exposeren. Ook zijn achttien 'Rembrandts' te zien.

Oldenzaal – Het wordt een bijzondere expositie voor de Oldenzaalse galerie op de woonboulevard. Achttien meesterwerken die onderdeel waren van de expositie 'Lang leve Rembrandt' in het Rijksmuseum Amsterdam, zijn in Kunstbrug te zien.

Ook zijn tijdens de opening vier schilderijen te zien die de finaleronde hebben gehaald van de Rembrandtwedstrijd. Deze doeken van Russische meesters worden rechtstreeks uit het Amsterdams Rijksmuseum bij galerie Kunstbrug in Oldenzaal geëxposeerd.

Expositie VII is te bezoeken van 6 oktober tot en met 2 februari. Er is werk van twintig kunstenaars te zien, van wie vier uit Oldenzaal: Tom Teggler, Riet Blenke, Valerie Smidt en galeriehouder Paul Smidt zelf.
De geëxposeerde werken, variërend van 100 tot 10.000 euro, kunnen bovendien ter plekke door het publiek gekocht worden.

De Kunstbrug is geopend van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Exposanten

Vier kunstenaars komen uit Oldenzaal: bronzen beelden en metaalsculpturen van Tom Teggeler, keramiek van Riet Blenke, realistische schilderijen en tekeningen van Valerie Smidt en abstracte schilderijen van galeriehouder Paul Smidt zelf.
Ook kunst buiten Oldenzaal is vertegenwoordigd met beelden van Klaske Vrieswijk, Peter Kock, Karin Schoonewelle, Thea Kanters en Annemieke Reiling. Schilderijen van RIANN, Helga van Ekris, Nancy Watchman, Bennie Wielens, Aafke Pierik, Jolanda van Hattum, Hetty Branderhorst, Simone van der Meeren en Veronica Berkvens. Uit Drenthe komt Annigje met haar unieke kunsttassen.

Meer berichten