De Sputterkearls hebben er weer zin in; de Sputteroamd. Geen jury, wel veel gezelligheid.
De Sputterkearls hebben er weer zin in; de Sputteroamd. Geen jury, wel veel gezelligheid. (Foto: )

Sputterkearls vieren zevende Sputteroamd

Feest bij de Sputterkearls: op zaterdag 30 november vieren de muzikanten de zevende editie van de Sputteroamd. Dit jaar voor het eerst de overstap van de vaste vrijdagavond naar de zaterdagavond om het feest nog in de late uurtjes te vieren.

Oldenzaal - Deze muzikale avond wordt gehouden om kapellen de gelegenheid te bieden in een informele sfeer hun kunnen ten gehore te laten brengen. Dit gebeurt niet voor een vakjury zoals op andere festijnen. Nee, bij de Sputterkearls kunnen de kapellen hun nieuwe repertoire nog even uittesten alvorens het carnavalsseizoen helemaal losbarst. Daarnaast speelt gezelligheid ook een belangrijke rol.

De kapellen die hun medewerking voor deze editie hebben toegezegd zijn Onvermeidelijk, De Hijskraan, Boeskoolbloazers, Olnzels Plezeer Orkest, Toggenburgers & Sputterkearls (allemaal uit Oldenzaal), Slipgevaar uit Ootmarsum en Tapwacht'90 uit De Lutte.

De afterparty wordt verzorgd door band Heer&Meester.

Uiteraard zal ook dit jaar de beroemde loterij niet ontbreken, wederom met door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen.

De Sputteroamd is op zaterdag 30 november vanaf 19.30 uur in stadscafé Moatman aan de Ootmarsumsestraat 13 in Oldenzaal. De entree is gratis.

facebook.com/sputterkearls

Meer berichten