Sfeervolle optredens en gezellige stops maken de Witte Winterwandeling elk jaar weer bijzonder.
Sfeervolle optredens en gezellige stops maken de Witte Winterwandeling elk jaar weer bijzonder. (Foto: )

Leuke traditie: de Oldenzaalse Witte Winterwandeling

Rotaryclub Oldenzaal houdt op zondag 15 december weer de traditionele Witte Winterwandeling.

Oldenzaal - Als het donker is geworden gaan rond zeshonderd wandelaars van start langs een uitgezette en verlichte route van zo'n 5 kilometer. Op de route zijn tien stopplaatsen met een zeer gevarieerd aanbod aan zang, muziek, voordrachten, acteurs en meer.
In de komende editie is het thema 'door jeugd, voor jeugd'. Veel jonge artiesten dus en de wandeling is voor jong en oud aantrekkelijk, ook voor gezinnen. Onderweg wordt ook allerlei lekkers geserveerd: Glühwein, hartige hapjes, fris en erwtensoep bij terugkomst.

De opbrengst van de wandeling is bestemd voor de Voedselbank. De deelnemers aan de wandeling wordt gevraagd om houdbare levensmiddelen mee te nemen die door medewerkers van de Voedselbank in ontvangst worden genomen. Rotary Club Oldenzaal verdubbelt de opbrengst.

Meedoen

De Witte Winterwandeling is op zondag 15 december. Starten kan vanaf 17.00 uur bij hotel het Landhuis. Deelnamekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Jumbo Kuipers, Het Landhuis, Tourist Info en Kiosk Ome Toon. Ze kosten 7,50 euro (tot 12 jaar 1 euro). Op de kaarten staan de starttijden. Zie ook wittewinterwandeling.nl.

Meer berichten