Logo noordoosttwente.nl


De jonge zangers zijn al druk aan het repeteren voor hun zomerconcert, op 9 juli in de Hof in Oldenzaal.
De jonge zangers zijn al druk aan het repeteren voor hun zomerconcert, op 9 juli in de Hof in Oldenzaal.

Zomerconcert Stadsjongenskoor: keep it good

  Cultuur

OLDENZAAL - Keep it good: dat zingen de jongens van het Concertkoor tijdens het komende Zomerconcert van het Stadsjongenskoor. Ook de andere vijf koren laten van zich horen in de Hof.

De jongens, jongemannen en de heren van Esquire nodigen iedereen uit te komen luisteren naar een sfeervol en vrolijk concert op zondag 9 juli om 16.00 uur in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal. Tijdens dit concert presenteren alle zes koren van het Stadsjongenskoor zich door samen en afzonderlijk te zingen: de Zang- en Spelgroep, het Opleidingskoor, het Middenkoor, het Concertkoor, het Jongemannenkoor en Esquire. Samen meer dan vijftig jongens.
Het publiek kan genieten van een zeer divers repertoire. Zo zingen de allerjongsten over vervelende muggen, het Concertkoor over een koekoek en de natuur en het Jongemannenkoor over vrouwen en drank. De koren laten zowel klassieke als lichte muziek horen, van alles wat.
Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van dirigent Mariette Effing en de pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.


Kaarten

Het concert is op zondag 9 juli om 16.00 uur in de Hof. De entree is 10 euro (jeugd 5 euro). Kaarten via www.podiumplein.nl of voor aanvang van het concert aan de kassa in de kerk.

www.stadsjongenkoor.nl

reageer als eerste
Meer berichten