Logo noordoosttwente.nl


Lokaal Dinkelland biedt de kiezer 27 kandidaten voor de gemeenteraad.
Lokaal Dinkelland biedt de kiezer 27 kandidaten voor de gemeenteraad.

'Trots op kandidatenlijst Lokaal Dinkelland'

  Politiek

De leden van Lokaal Dinkelland hebben unaniem hun goedkeuring gegeven aan de kandidatenlijst waarmee de partij de gemeenteraadsverkiezingen ingaat.

Dinkelland – "Ik ben trots op deze lijst, omdat deze vernieuwing uitstraalt," aldus Jan Nijsink, voorzitter van Lokaal Dinkelland. "Wij hebben met z'n allen weten te bereiken dat de vernieuwing in een goede verhouding tot stand is gekomen. Alle leeftijden van jong tot oud zijn vertegenwoordigd. Er is een goede mix van mannen en vrouwen en van ervaring en nieuwe gezichten. Onze kandidaten komen uit alle kernen van de gemeente Dinkelland, waardoor de kernen goed vertegenwoordigd zijn. Daarmee en met ons geheel vernieuwde, met zorg opgestelde partijprogramma hebben wij een belangrijke stap gezet in de vernieuwing van de plaatselijke politiek. Wij heten niet voor niets Lokaal Dinkelland."

Lokaal Dinkelland wil de identiteit van de partij waarborgen met deze kieslijst. "Lokaal Dinkelland wil en zal een partij blijven die opkomt voor alle inwoners van onze mooie gemeente. Wij willen dé partij zijn die pal overeind en achter u, als inwoner van Dinkelland, blijft staan in lastige vraagstukken."

De nieuwe lijsttrekker is Benny Tijkotte uit Rossum. Hij wordt bijgestaan door Anita ten Dam (Denekamp), Gerard Flinkers (Weerselo), Patrick Schiphorst (Denekamp), Annette Zwiep (Noord Deurningen), Stephanie Vrijkorte (Rossum), Marie-Chantal Metz (Weerselo), Louise Bruggeman (Lattrop) , Jos Kienhuis (Tilligte), Loes Pikkemaat (Denekamp), Gerard Krabbe (Noord Deurningen) en Monique Zwiep (Weerselo).

In totaal staan 27 mensen op de kieslijst.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox