Logo noordoosttwente.nl

Vooruitzicht in de prijzen bij straatcup en PK veld

  Sport
Voor het eerst won het damesteam van KV Vooruitzicht de straatcup.
Voor het eerst won het damesteam van KV Vooruitzicht de straatcup.

De dames van KV Vooruitzicht stonden in de straatcupfinale. De tegenstanders waren de dames van KV Beuningen, niet te onderschatten.

Oldenzaal - Beide teams maakten ontzettend lange schoten en de wedstrijd ging gelijk op. het verschil was vier rondes lang telkens maar een paar meter. In ronde vijf bouwde Vooruitzicht een voorsprong op en aan het eind lag Vooruitzicht twee schoten voor op Beuningen. Uiteindelijk won Vooruitzicht met drie schoten. Het team van KV Vooruitzicht won voor het eerst de Straatcup. Het team bestaat uit Linda Benneker, Rodjean Vos, Imke Haring & Jeanique Breuker.


PK Veld

Een aantal jeugdleden van KV Vooruitzicht en Ons Genoegen heeft daarnaast meegedaan aan de persoonlijke kampioenschappen op het onderdeel veld. Vier schutters vielen in de prijzen.
In categorie 3 was het Rick Mensink die in de prijzen viel van KV Vooruitzicht. Hij wist op de Nooit Gedachtbaan de finish te halen in zeven schoten en 37.90 meter. Hij eindigde op de tweede plaats van zijn leeftijdsklasse. Ook Imke Haring van Ons Genoegen wist in deze categorie een prijs te halen. Zij werd met zeven schoten en 71.35 meter ook tweede.
In categorie 4 waren het Mirco Breuker en Luc Mensink die in de prijzen vielen van KV Vooruitzicht. Beide moesten gooien op de Ons Strevenbaan. Mirco wist in zijn leeftijdsklasse de finish te halen in 7 schoten en 45.50 meter. Hierdoor eindigde hij op de eerste plaats, net 20 meter tekort voor de allround titel. Luc wist in zijn leeftijdsklasse de finish te halen in acht schoten en 29.20 meter. Hij eindigde op de derde plaats.

Meer berichten


Shopbox