Of de kinderen het leuk hebben gehad tijdens het mixtoernooi? En of. Ze hebben een heleboel plezier beleefd aan de tennispartijtjes.
Of de kinderen het leuk hebben gehad tijdens het mixtoernooi? En of. Ze hebben een heleboel plezier beleefd aan de tennispartijtjes.

Tennisvereniging Denekamp: kom erbij en maak ook kennis met tennis

  Sport

Zo'n dertig kinderen hebben met veel plezier meegedaan aan het jeugdmixtoernooi van Tennisvereniging Denekamp. Andere kinderen zijn ook welkom bij de club om kennis te maken met tennis.

Denekamp – De nieuwe jeugdcommissie van TVD kan tevreden zijn: het werd een geslaagd toernooi onder leiding van Caroline Brüggeman en Wendy Bartelink. Ondanks de kou beleefden de kinderen veel plezier aan het toernooi. Maar vanwege die kou moest er natuurlijk wel een flinke warming-up worden gedaan en dat gebeurde in vorm van bewegen op muziek, voetbal en hockey. Daarna was het tijd voor tennis.

Om nog meer kinderen enthousiast te maken over tennis, houdt TVD op zaterdag 10 maart het evenementen Maak Kennis Met Tennis, speciaal voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. De kinderen maken dan een uur lang gratis en vrijblijvend kennis met de tennissport. Voor rackets en ballen wordt gezorgd. Voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar start de kennismaking om 16.00 uur, voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar om 17.00 uur. Aanmelden kan via jeugd@tvdenekamp.nl. Als ze daarna lid willen worden, geldt een gereduceerd tarief. Ze hoeven dan nog geen lid te worden van de vereniging.

TVD doet overigens zaterdag 10 maart weer mee aan NL Doet met algemeen onderhoud aan het park, schilderwerkzaamheden, onderhoud aan de groenvoorzieningen, bestrating en het hekwerk.

Meer berichten
Shopbox