Ruim vierhonderd sporters doen mee aan de Run Bike Run op 24 juni. Onder hen veel werknemers van sponsor Borghuis. Foto: dezefoto.nl
Ruim vierhonderd sporters doen mee aan de Run Bike Run op 24 juni. Onder hen veel werknemers van sponsor Borghuis. Foto: dezefoto.nl (Foto: dezefoto.nl)

Run Bike Run Deurningen heeft een wel heel sportieve sponsor

  Sport

Deurningen staat op zondag 24 juni in het teken van de Run Bike Run. Het parcours loopt dwars door het dorp.

Deurningen - Tuincentrum Borghuis is dit jaar de hoofdsponsor. Het tuin- en wooncentrum Borghuis 40 jaar en dat wordt een feestelijk en sportief jaar voor Borghuis. Medewerkers van Borghuis zijn namelijk zo enthousiast dat ze spontaan deelnemen met maar liefst zes teams.

Zowel topsporters als recreanten strijden tijdens Run Bike Run samen in één wedstrijd, waarbij ze allen een topprestatie leveren. Jaarlijks doen ruim vierhonderd deelnemers aan dit niet meer weg te denken evenement mee.
De wedstrijd bestaat uit 7,4 kilometer lopen, 31 kilometer fietsen en 3,7 kilometer lopen. Er is zowel een individueel als een duoklassement. Bij het duoklassement neemt één persoon het loopgedeelte op zich, de ander het fietsgedeelte.
De individuele deelnemers starten om 14.00 uur en de duo's om 14.45 uur. Start en finish zijn op het Kerkplein in Deurningen.

Intussen hebben zich al 163 deelnemers aangemeld voor de volwassen Run Bike Run Deurningen onder wie toppers als Lesley Smit, Thijs Wiggers, Lisanne Gevelaar-Meuleman, Niels te Pas en lokale favoriet Arnold Klieverik. Dat is een mooi aantal volgens de organisatie, maar inschrijving is nog steeds mogelijk via www.runbikerundeurningen.nl.

De inschrijving sluit op maandag 18 juni dan wel bij het bereiken van de grens van het maximaal aantal deelnemers.

Alle ontwikkelingen en informatie over de Tuin- en wooncentrum Borghuis Run Bike Run Deurningen staan op de site runbikerundeurningen.nl.

Meer berichten