Logo noordoosttwente.nl


Foto:

Bully-meisjes B1 schrijven geschiedenis

  Sport

Oldenzaal - Bully meisjes B1 leverde een unieke prestatie door kampioen te worden in de Super-B categorie. "Dit is een geweldig, zo ver is Bully nog nooit gekomen," aldus een enthousiaste trainer-coach Robert Slebos.

"We hadden een zwaar programma en moesten veel reizen, de dichtstbijzijnde tegenstander was Voordaan in Utrecht, maar we moesten ook naar Klein Zwitserland in Scheveningen en Weert," vult manager Raymond van den Hoonaard aan.

Aanvoerder Rimke Westerveld: "Het is een hecht team, allemaal meiden die al jong bij Bully begonnen zijn en allemaal voor elkaar door het vuur gaan. Pien Ruiter bijvoorbeeld speelt al een paar weken met een gebroken teen gewoon haar wedstrijden!"

Keepster Loes van Zutphen is trots: "Bully kwam sterk uit de winterstop en wist de eerste plaats te behalen doordat in de laatste ronde de nummers twee en drie onderling gelijk speelden. Op 9 juni spelen we bij Kampong om het kampioenschap van Nederland en spelen dan tegen meiden van gerenommeerde clubs als Laren en Amsterdam…"

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox