Tuurlijk zijn beachvolley, -tennis en voetvolley weer van de partij, maar er wordt ook getouwtrekt in het zand.
Tuurlijk zijn beachvolley, -tennis en voetvolley weer van de partij, maar er wordt ook getouwtrekt in het zand. (Foto: )

Nieuw op Boeskool beachgames: touwtrekken

  Sport

Vast onderdeel van de Boeskool is Lös zijn de beachgames, al 23 jaar lang. Het toernooi breidt uit met de vierde sport op het gelegenheidsstrand op de Ganzenmarkt: touwtrekken.

Oldenzaal - Jarenlang stonden de Beachgames enkel in het teken van beachvolleybal. In de loop der jaren werd het evenement verder ontwikkeld tot een omni-evenement waarbij ook footvolley en beachtennis op de programmering kwamen te staan. Dit jaar pakt de organisatie uit met een nieuwe sport op het pop-up strand; touwtrekken.

Joost Snellink, organisator van de Beachgames: "Met Touwtrekken @ the Beach richten we ons niet meer alléén op sporters; we hebben nu ook ruimte voor vriendengroepen, carnavalsverenigingen, bedrijven, serviceclubs en piratenteams. Dit onderdeel moet in de komende jaren uitgroeien tot de grootste vrijdagmiddagborrel van de Boeskool is Lös."

Deelnemers kunnen zich inschrijven in teams van minimaal zes personen. Tussen de wedstrijden door is ruimte om te borrelen én te netwerken met piratenmuziek op de achtergrond.

Touwtrekken @ the Beach… is op 24 augustus van 17.30 tot 21.00 uur. Inschrijven tot 12 augustus via boeskoolbeachgames.nl/inschrijven.

Meer berichten