Fanatiek ge-MTB't door het Twentse Ros

  Sport

Oldenzaal - Het weer was uitstekend, het parcours fraai en de organisatie staat; MTB Het Twentse Ros kijkt terug op een spectaculair Zwiep Trek MTB Cup weekend op het Hulsbeek in Oldenzaal. 

Op zaterdag stonden de landelijke KNWU jeugdwedstrijden op het programma voor jongens en meiden van 8 tot en met 15 jaar. Het parcours met hindernissen als de wallride, rockgardens en boomstammen-drops zorgden voor veel spektakel en mooie races. 

Voor het Twentse Ros waren er podiumplaatsen voor Jurre van Nederpelt; derde in categorie 5 en Jidde Koehorst; tweede in categorie 7. 

Frank Zwiep vertelt namens de club: "Het is mooi om te zien dat alle jeugdleden net wat extra's kunnen brengen tijdens de thuiswedstrijd en dat de trainingen resultaat opleveren."

Ook op zondag viel er genoeg te genieten en te vieren voor de regionale MTB-vereniging. Edwin Geerdink won in de amateurklasse, namens het Zwiep Nijwald Offroad Team won Annemoon van Dienst bij de Nieuwelingen meisjes, Milan Ziemerink bij junioren en werd Joren Poort derde in dezelfde categorie.
 

Meer berichten