De eerste prijs ging naar Henk Bagchus en Daniëlle de Vries. Hans Knol en Emil Wevers werden tweede, terwijl de derde prijs naar Gosja Oude Engberink en Sophie IJland ging.
De eerste prijs ging naar Henk Bagchus en Daniëlle de Vries. Hans Knol en Emil Wevers werden tweede, terwijl de derde prijs naar Gosja Oude Engberink en Sophie IJland ging. (Foto: )

G-spelers boulen goed op Klavertje Viertoernooi

  Sport

Iedereen was winnaar tijdens het Klavertje Vier-toernooi van de Oldenzaalse Jeu de Boulesvereniging. De G-spelers maakten er een ontzettend leuke wedstrijd van en hopen dat nog meer spelers zich bij hen aansluiten.

Oldenzaal - Elke maandagavond spelen de G-leden van de Oldenzaalse Jeu de Boulesvereniging hun onderlinge wedstrijden.
"Dat is elke week weer een geweldige avond", aldus een van de kartrekkers Joop Walkot. "Prachtig om te zien hoe iedereen van de avond geniet. We zijn met een groep van een man of vijftien, maar er kunnen er best nog wat bij! Er zijn geen clubs in de regio die ook zo'n initiatief hebben genomen."

Jaarlijks is de OJBV gastheer voor een G-toernooi waarbij bewoners van verschillende instellingen uit de regio een dagje komen boulen met hun begeleiders. Dit jaar alweer voor de 24e keer werd daarom het Klavertje Vier-toernooi gehouden.
Een grote groep vrijwilligers van de club stond klaar aan de Vondellaan om de gasten te ontvangen. Wethouder Rob Christenhusz opende het toernooi. Zo'n veertig spelers gooiden drie partijen en werden verwend met hapjes en drankjes en een lunch, dit jaar gesponsord door de Leoclub. Ook op muzikaal gebied vermaakte zanger Erik de deelnemers met vrolijke deuntjes.

Voor alle deelnemers was er aan het einde van de dag een mooie herinneringsbeker en de drie winnende doubletten kregen een grote beker.

De eerste prijs ging naar Henk Bagchus en Daniëlle de Vries. Hans Knol en Emil Wevers werden tweede, terwijl de derde prijs naar Gosja Oude Engberink en Sophie IJland ging.

Meedoen

Een keer meeboulen met de G-spelers? Er wordt elke maandag gespeeld om 19.00 uur op de banen aan de Vondellaan, naast Paal 12.


Meer berichten