Iedereen kan deelnemen, zowel de recreatie- als de prestatiegerichte sporter. Geef je snel op, voordat de limiet is bereikt. En wie geen maatje heeft, kan er een vinden via de nieuwe matchtingsite.
Iedereen kan deelnemen, zowel de recreatie- als de prestatiegerichte sporter. Geef je snel op, voordat de limiet is bereikt. En wie geen maatje heeft, kan er een vinden via de nieuwe matchtingsite. (Foto: dezefoto.nl)

Wees snel met inschrijven voor Run Bike Run Deurningen

  Sport

Deurningen laat zich op zondag 23 juni van zijn sportiefste kant zien tijdens de 22e Run Bike Run. Wie op zoek is naar een runbikerun-maatje, kan gebruik maken van een heuse matchingsite.

Deurningen - De wedstrijd bestaat uit 7,4 kilometer lopen, 31 kilometer fietsen en 3,7 kilometer lopen. Er is zowel een individueel als een duoklassement. Bij het duoklassement neemt één persoon het loopgedeelte op zich, de ander het fietsgedeelte. De individuele deelnemers starten om 14.00 uur en de duo's om 14.45 uur. Start en finish zijn op het Kerkplein in Deurningen.

Meedoen kost 16 euro per individuele deelnemer en 23 euro voor duo's. Dit is inclusief de huur voor de IPICO tijdregistratie chip en een goodiebag met diverse items. Inschrijven kan via runbikerundeurningen.nl.
Naamgeven en hoofdsponsor van dit evenement is dit jaar Garage Lubbers. "Trots zijn we op het feit dat wij dit jaar de Run Bike Run hoofdsponsor zijn!" aldus eigenaar Bjorn Lubbers.

Matching

Ben je een zelf een fietser of hardloper en wil je graag deelnemen als duo maar je hebt geen partner? Geen probleem, binnenkort lanceren we de Run Bike Run Deurningen matching site. Hiermee kun je in contact komen met andere loper of fietser die ook graag deel wil nemen.

runbikerundeurningen.nl

Meer berichten