Foto: Hans van Oosterhoudt

Ajax speelt twee keer bij Quick'20

  Sport

Oldenzaal – Landskampioen en bekerwinnaar Ajax gaat weer op trainingskamp in De Lutte en speelt twee oefenduels in Oldenzaal.

De spelers die geen interlandverplichtingen hebben, verblijven van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juni in Landhuishotel Bloemenbeek in De Lutte. Onder leiding van trainer Erik Ten Hag volgen de Ajacieden uit de A-selectie en de selectie van Jong Ajax een trainingsprogramma. De trainingen zijn niet toegankelijk voor publiek.

Tijdens het trainingskamp in De Lutte speelt Ajax twee oefenduels op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal.
Op dinsdag 25 juni speelt Ajax om 19.00 uur tegen het eerste elftal van Quick'20. Op zaterdag 29 juni is om 12.00 uur de Deense profclub Aalborg FC te tegenstander van Ajax. Beide wedstrijden zijn toegankelijk voor het publiek. De organisatie van beide oefenwedstrijden is in handen van Quick'20.

Kaartverkoop

Donderdag 6 juni wordt gestart met de voorverkoop van kaarten voor beide wedstrijden. Bij kiosk Ome Toon, boekhandel Broekhuis en Tourist info Oldenzaal kunnen kaarten worden gekocht. Ook op de wedstrijddagen zelf kunnen kaarten aan de kassa worden gekocht, mits de kaarten niet al uitverkocht zijn.
De entreeprijzen voor de oefenwedstrijden van Ajax tegen Quick'20 en Aalborg FC zijn voor beide wedstrijden gelijk. Een jeugdkaart kost 7,50 euro, volwassen betalen 12,50 euro en een zittribunekaart kost 20 euro. Voor beide wedstrijden kan ook een Passe Partout met korting worden gekocht.

Voor de leden van Quick'20 is er op donderdag 6 juni van 19.30 tot 21.00 uur een speciale verkoopavond met korting op de entreeprijzen voor de wedstrijd Quick'20 tegen Ajax. Een jeugdkaart voor die wedstrijd kost 5 euro en een kaart voor volwassenen 10 euro.

Ondanks dat Ajax-spelers met interlandverplichtingen afwezig zijn, wordt grote publieke belangstelling verwacht met zo'n 3500 tot 4500 toeschouwers en veel media-aandacht. Het tijdig kopen van een entreekaart wordt aanbevolen.

Meer berichten