M.Kamphuis - DezeFoto.nl

Run Bike Run: topprestaties in tropisch Deurningen

  Sport

Deurningen - Tropische omstandigheden tijdens de Garage Lubbers Run Bike Run Deurningen. Ondanks de hoge temperaturen is de wedstrijd van 7,4 kilometer lopen, 31 kilometer fietsen en weer 3,7 kilometer prima verlopen. De 22ste editie had wederom een goed gevuld deelnemersveld waarbij er regionale- en nationale topatleten aan de start stonden.

Om klokslag 14.00 uur klonk het startschot en waren de eenlingen vertrokken voor hun twee looprondes. Thijs Wiggers uit Groningen nam direct de leiding en gaf die niet meer af. Bij de dames ging de winst naar Nicole Schoenmaker uit Hengelo, met een snelle eindtijd bereikte ze net iets eerder dan Antien van der Vegt de finish.

Bij de duo's ging het Saasveldse duo Jan Scholten en Jorrit Nijland als eerste over de finish. Bij de dames waren het Marloes Vrielink en Lieke Dalhoeven die de winst pakten, net als Lisanne Wiggers samen met Rob Benerink bij de mix duo's.

Dit jaar stonden er ook 44 kinderen, in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar, klaar voor start tijdens de Rabo jeugd Run Bike Run.

De complete uitslagenlijst is terug te vinden op de website www.runbikerundeurningen.nl.


Meer berichten