De Jongkindloop vindt plaats op 20 oktober van 10 tot 18 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop). De fiets-, loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen, kijk daarvoor op de site.
De Jongkindloop vindt plaats op 20 oktober van 10 tot 18 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop). De fiets-, loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen, kijk daarvoor op de site. (Foto: )

Jongkindloop Lattrop gaat op 20 oktober op herhaling

  Sport

De Jongkindloop gaat op herhaling. Het sportieve evenement in Lattrop was vorig jaar zo'n succes dat deel twee niet mocht uitblijven. Inschrijven kan nu al.

Lattrop – De Jongkindloop is vernoemd naar schilder Jongkind die als kind in Breklenkamp woonde. De loop wordt dit jaar gehouden op 20 oktober. De organisatie werkt momenteel druk aan de exacte invulling van het programma, maar zeker is dat er op 20 oktober weer sportieve en culturele activiteiten worden gehouden op en rond erfgoed Bossem. Er zijn dan verschillende hardloop-, fiets- en wandelroutes.

Nieuw dit jaar zijn mountainbikeroutes (met voorrijder) van 40 en 60 kilometer.
Voor de hardlopers zijn er routes van 5, 10 en 15 kilometer met tijdsregistratie. Voor kinderen is er een kidsrun van 1 en 2 kilometer en daar kunnen ze prijsjes mee winnen.
Er zijn ook wandelroutes van 5 (ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen), 10 en 15 kilometer.

Inschrijven voor de sportieve onderdelen kan via lattrop-breklenkamp.nl/jongkindloop. Vol is vol.

Na het sporten (en voor bezoekers die alleen voor de gezelligheid komen, niet voor de sport) is er van alles te doen op het terrein van erfgoed Bossem. Eten, drinken, muziek, kraampjes, kinderactiviteiten en wie weet kom je schilder Jongkind nog wel tegen.

De Jongkindloop vindt plaats op 20 oktober van 10 tot 18 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp). De diverse fiets-, loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen. Het festijn zelf vindt de hele dag plaats.

Meer berichten