Het G-team van SCD'12 beleeft veel plezier aan voetbal en daar gaat het om. Maar kampioen worden is toch ook erg leuk.
Het G-team van SCD'12 beleeft veel plezier aan voetbal en daar gaat het om. Maar kampioen worden is toch ook erg leuk. (Foto: )

G-team SDC'12 is winterkampioen

  Sport

Felicitaties aan het G-team van SDC'12: de Denekampers zijn winterkampioen.

Denekamp - In het vierde bestaansjaar van het G-Team bij SDC '12 is het gelukt om winterkampioen te worden in de eigen onderlinge competitie met Tubantia, Achilles '12, FC Goor, NEO en Haaksbergen.
Woensdagavond is onder vele belangstelling van supporters gewonnen in een wedstrijd tegen GFC Goor.

De insteek van het team is vooral plezier hebben, waarbij Jos Veltman en Iwan Blaauwgeers zeer trots zijn op 'hun' spelers die elke week vooruit gaan op voetbalgebied.

"Het samenspel gaat met stappen vooruit en er worden prachtige doelpunten gemaakt zoals in de wedstrijd tegen GFC. Wat mooi om te zien," aldus de leiders. "Onder leiding van topscheidsrechter Albert Kokkeler, alias 'De Hut', loopt alles op rolletjes en ook SDC '12-directeur Herman Harms staat altijd voor het team klaar. Natuurlijk helpen de jassen van SDC '12 zondag 5 en 6 ook mee aan dit succes. Iedereen gaat met veel plezier verder met deze fantastische groep G-voetballers. We willen graag iedereen bedanken voor alle hulp en support!"

Voorzitter Ivo Zekhuis huldigde en feliciteerde de spelers en speelsters van het G-Team.


Meer berichten